Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠SRPSKI FILM (2009) - Horor života? Horor o životu?..ili oboje?

SRPSKI FILM (2009) - Horor života? Horor o životu?..ili oboje?

A Serbian Film (2009)
Možda je najočiglednije poređenje sa filmom "Hostel", koliko god nategnuto bilo, ali što se "Hostela" tiče, mogu da povučem ovakvu paralelu: imate Laibach i imate Rammstein. E pa, ako je Rammstein ustvari "Laibach za djecu", onda je "Hostel" ustvari "Srpski Film"za djecu.
Horor o životu i horor života. Ako je svaki film vješto ili nevješto prebacivanje života na celuloidnu traku, onda mirne duše mogu da kažem da je "Srpski Film" prebacivanje celuloidne trake na život.
Stoga, čak i ako vam uloga glumca u pornićima djeluje kao posao iz snova (a kom muškarcu makar u jednom momentu života to nije palo na pamet), rad gdje se bukvalno spajaju zadovoljstvo i posao...nakon ovog filma, ukoliko vam to bude padalo na pamet - moram vas samo prijateljski savjetovati - pazite koga jebete i u kojim filmovima jebete...da ne najebete.

Kompletnu, malo dužu recenziju možte pročitati VOĐE NA VEIZBUKU

Što se filma tiče, pomučite se malo, jer na netu procurio nije, a za sad se samo zna da će se prikazivati u Sopotu, petog jula. Ako imate moguićnosti, pogledajte ga O.B.A.V.E.Z.N.O. Evo trejler VOĐE

ocjena

11 / 10

Tags:

1 коментара to "SRPSKI FILM (2009) - Horor života? Horor o životu?..ili oboje?"

  1. Анониман says:

    Grešiš, ovaj,grešiš sinak!

    Epic fail.

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com