Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠2012 (2009) - smak svijeta je blizu, sudeći prema tome kakve filmove snimaju, i zaslužili smo.

2012 (2009) - smak svijeta je blizu, sudeći prema tome kakve filmove snimaju, i zaslužili smo.2012 (sa Džonom Kjuzakom)

Ovaj film je toliko glup, da ću vam ga odmah ukratko prepričati, a niko mi ne može reći da mu spoilerovanjem kvarim zabavu, jer zabave u ovom filmu ionako nema!
Elem, eto desi se smak svijeta a Kjuzak je mangupski simpatični rastrojeni lik, u kakvog se sve tinejdžerke zaljubljuju, a kad uđu u dvadesete bježe od takvih ko đavo od krsta. On, dobričina kakav jeste (u filmu), spašava svoje dijete, svoju bivšu ženu i njenog muža, čineći čuda koja inače samo na filmu i rade te simpatične rastrojene dobričine. Na kraju se desi happyend, žena ga voli ponovo, dijete nikad nije ni prestalo..a onog tamo muža ko jebe (da ne spoilerujem previše).
I to bi bilo to OSIM ludački dobrih makro scena gdje priroda jebe mater planeti i sve se ruši i nestaje. Zbog ovih filmova vrijedi smotati džoint i platiti bioskopsku kartu, pa ovim putem molim producente filma da isjeku ove scene i produže ih s nemontiranim materijalom na makar pola sata, pa da time travopučačima daju fantastično trip zadovoljstvo gledanja.
Ako ne duvate vutru, ovaj film će za vas biti potpuni promašaj. A, kad malo bolje razmislim - i ako duvate isto vam se 'vata. Ko će napušen gledati film od dva sata zbog 5 minuta ludilo dobrih scena.

ocjena

9 / 10 za scene i 1 / 10 za film.

2012 part 1 link
2012 part 2 link

Tags:

0 коментара to "2012 (2009) - smak svijeta je blizu, sudeći prema tome kakve filmove snimaju, i zaslužili smo."

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com