Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠STEAM EXPERIMENT (2009) - Zašto neprijateljima Vala Kilmera u filmovima neko konačno ne doturi prave metke???

STEAM EXPERIMENT (2009) - Zašto neprijateljima Vala Kilmera u filmovima neko konačno ne doturi prave metke???THE STEAM EXPERIMENT (2009)
Sve filmove iz poslednje decenije u kojima na špici vidite ime "Val Kilmer" slobodno izbrišite iz kompjutera prije nego što i vidite naslov! Doduše, za razliku od mnogih loših filmova u kojima je glumio- ovaj nije loš...nego je očajan!!! Moooožda bi film zasluzio prelaznu ocjenu da je u njegovoj ulozi bio Kevin Spacey a na mjestu policajca onaj stari Harvey Keitel.Ovako, film je tanak kao maslac na izbjegličkom sendviču.

ocjena

1.5 / 10

morete ga vođekan skinut, ukolko imate perverznu potrebu za gledanjem loših filmova:
THE STEAM EXPERIMENT part 1
THE STEAM EXPERIMENT part 2
THE STEAM EXPERIMENT part 3
THE STEAM EXPERIMENT part 4

Tags:

0 коментара to "STEAM EXPERIMENT (2009) - Zašto neprijateljima Vala Kilmera u filmovima neko konačno ne doturi prave metke???"

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com