Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠THE HAPENNING (2008) - jebem te živote, kad profesora ovde igra onaj što je gaće u Calvina Kleina reklamir'o...

THE HAPENNING (2008) - jebem te živote, kad profesora ovde igra onaj što je gaće u Calvina Kleina reklamir'o...

The Happening

Kakav može biti film kad bivši "maneken za gaće" glumi profesora? Pa makar da su mu našli jednako glupu ženu da glumi suprugu, pa ni pola jada! Nego, pametnjakovići su na kastingu učinili još kretenskiju stvar: odabrali su Zooey Deschanel za tu ulogu!!! A jadna Zoey jednostavno n.e. m.o.ž.e. biti ozbiljna, sa onim svojim simpatičnim očima. Ona je idealna za filmove poput 500 days of summer i slične popodnevne ubijače vremena, ali za film koji pretenduje da bude bez elemenata teenage komedije, to svakako nije.
Kombinacija Marka Wahlberga i Zoey Deschanel je kao da nekim čudom uparite Stevena Sigala i Audrey Hepburn i to u žanr koji podjednako ne odgovara oboma..npr u neki slash horor.

Ah da, nakon što sam opisao svoje "impresije" glavnim glumcima, da ne zaboravim i kratak opis filma:
Film je kesa!
Eto.

ocjena

2 / 10

Evo i linka za mazohiste: KLIKNI VOĐEKAN DA SKINEŠ OVI FILM, MADA NE ZNAM KOJI ĆE TI ĐAVA

Tags:

0 коментара to "THE HAPENNING (2008) - jebem te živote, kad profesora ovde igra onaj što je gaće u Calvina Kleina reklamir'o..."

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com