Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠OUTLANDER (2008) idealan dok pazite na ručak da ne zagori

OUTLANDER (2008) idealan dok pazite na ručak da ne zagori


Outlander (2008)

Živimo u doba objedinjavanja uređaja i multitaskinga. Tako danas imate telefone kojima pravite fotke i slušate muziku. Imate skener, štampač i fotokopir mašinu u jednom aparatu. Imate nescafe 3 in 1. Divota.
Tako i ovde imate jedan SF film koji je uz to i pomalo horor, a ujedno i drama. Već nakon 15 minuta znate ko će preživjeti. Ona njega voli, a vala i on nju, ali joj babo nije baš rad njemu je dati. No, sve to na kraju dođe na svoje.
Ako volite 3 in 1, pogledajte film. Ako ne, ništa niste propustili. Ako baš ne znate šta biste sa sobom dok npr pohujete celer, a imate tv i dvd u kuhinji, pustite film dok to radite. Celer će garantovano biti bolje ispohovan.

ocjena

4.5 / 10

AUTLENDERA MORETE SKINUT VOĐEKAN

Tags:

0 коментара to "OUTLANDER (2008) idealan dok pazite na ručak da ne zagori"

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com