Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠W DELTA Z (2007) - isto to, samo malo drugačije...

W DELTA Z (2007) - isto to, samo malo drugačije...


w Delta z (2007)

Opet Tom Shankland iza kamere. Početak filma je obećavao jednu ne pretjerano originalnu šesticu. Hm, poređenja sa Se7en i sa "Saw" serijalom se prosto sama od sebe nameću. Na ku**c mi je u početku išla ta izanđala fora o dva detektiva, jedno macho frajeru i drugom (tj. drugoj) neiskusnom i pravdoljubivom...ali kako se pokazalo, svako "zašto" u ovom filmu ima i svoje "zato".
Dobar film. Jako dobar. Ne bi ga valjalo porediti sa "Se7en", ako ništa, makar zbog toga što u "Se7en" do kraja ne znamo ko je ubica ali znamo motiv, a ovde jako brzo saznamo ko je ubica, ali motiv ostaje tajna do raspleta filma. Preporuka svima koji vole psiho-trilere. Ovaj film mu dođe kao hladno Karlovačko pivo, ako nemate za Hajnken. A kad Hajnekena nema, Karla je next best thing.

ocjena
8 / 10

A PREPORUČIVAM DA GA SKINEŠ VOĐEKAN :

w Delta z - part 1
w Delta z - part 21
w Delta z - part 3
w Delta z - part 4
w Delta z - part 5
w Delta z - part 6
w Delta z - part 7

Tags:

1 коментара to "W DELTA Z (2007) - isto to, samo malo drugačije..."

  1. Анониман says:

    Au buraz ako je ovo dobro onda ajd zdravo

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com