Омогућава Blogger.
RSS

Home ۠ ۠HOUSE OF 1000 CORPSES (2003) + DEVIL'S REJECTS (2005) - Rob Zombie a.k.a. Tarantino na heroinu

HOUSE OF 1000 CORPSES (2003) + DEVIL'S REJECTS (2005) - Rob Zombie a.k.a. Tarantino na heroinu













House of 1000 Corpses (2003)

The Devil's Rejects (2005)

Kindapujte Tarantina. Vežite ga za stolicu, stavite mu čačkalice na očne kapke i ne dozvolite mu da spava. Tri dana mu neprekidno puštajte filmove Terrya Gilliama.Nakon toga, kidnapujte i Roberta Rodrigueza (From Dusk Till Dawn), odsijecite mu prst i spalite. Dobijeni pepeo pomiješajte sa duvanom, smotajte u rizlu i dajte Tarantinu da popuši.
Odvedite Tarantina na snimanje novog filma i pustite njegovu kreativnost da se razmaše. Za svaki slučaj, kada počne s brzim kadriranjem, imajte uz sebe spreman špric sa heroinom. Čisto malo da uspori. Rezultat će biti jednak ovim fantastičnim crnohumornim filmovima Rob Zombija. Možda je muzički manje popularan od svog kolege iz Iron Maiden, ali je definitivno mnogo talentovaniji za scenario od nadobudnog Dikinsona i njegovog jadnog filma.
Priča. Gluma. Kamera. Režija. Scenografija. Sve, ali baš sve je savršeno.

ocjena

10 / 10 za House of 1000 Corpses
10 / 10 za The Devil's Rejects


House of 1000 Corpses moreš skinut VOĐEKAN

a The Devil's Rejects MOREŠ VOĐEKAN SKINUT

Tags:

0 коментара to "HOUSE OF 1000 CORPSES (2003) + DEVIL'S REJECTS (2005) - Rob Zombie a.k.a. Tarantino na heroinu"

Leave a comment

neki filmovi su u mkv formatu, najbolje je da ih gledati iz vlc plejera koji možete besplatno skinuti na internetu. ako je film iz više dijelova, skinite sve dijelove, pa ih raspakujte sa winrar programom. njega takođe možete besplatno skinuti na internetu. što se titlova tiče, najbolje baze titlova su www.podnapisi.net i www.titlovi.com